در هر صورت، نباید ناامید شوید و با استمرار در تحلیل رفتار مشتریان، عرضه برنامههای متناسب با نتایج آن تحلیلها، تعیین استراتژیهای مفید و برقراری ارتباط با مشتریان فعلی و قدیمی و حتی با تغییر برنامههای پیشین، به نتایج مد نظر خود برسید.
دقت کنید که خدماتی که به مشتریان خود عرضه میکنید باید به گونهای باشند که هم، ارزش مشتری را حفظ کنند و هم او را ترغیب به خرید کنند؛ همچنین این خدمات باید به گونهای طراحی شوند که از نظر اقتصادی نیز برای کسب و کار شما مقرون به صرفه باشند و در توان شرکت یا مؤسسه مورد نظر نیز باشند.
جوایز انحصاری: اعضای باشگاه مشتریان اغلب از جوایز انحصاری مانند تخفیف، محصولات رایگان یا پیشنهادات ویژه که برای افراد عادی در دسترس نیست، بهرهمند میشوند.
بنابراین اگر در نظر دارید که برای مشتریان ثابت خود از کارت استفاده کنید، بهتر است دریافت آن را به صورت اختیاری به خود مشتریان بسپارید.
یکی دیگر از مهمترین اهداف راه اندازی باشگاه مشتریان، ایجاد یک تفاوت معنادار میان مجموعه خود و دیگر رقبا است. شما میتوانید با ارائه پاداشهای منحصر بهفرد یا فراهمکردن بهترین تجربه مشتری از طریق برقراری ارتباط مستقیم با مشتریان خود، به آنها نشان دهید که حضورشان برای شما ارزشمند است و میخواهید که بهترین شرایط را برای تمام مشتریان خود ایجاد کنید.
مشتریان وفادار شما از تجربههای مثبت خود با اطرافیان خود صحبت میکنند و برای شما مشتریان جدید به ارمغان میآورند.
برقراری ارتباط با مشتریان: چهارمین ویژگی برای بهترین نرم افزار باشگاه مشتریان این است که بتواند ارتباط مؤثری با مشتری برقرار کند. شرکتها باید قادر باشند با مشتریان خود بهصورت مستمر و از طریق روشهای مختلفی در ارتباط باشند.
دادههای ارزشمند مشتری: یکی از بهترین ویژگی های باشگاه مشتریان جمعآوری دادههای ارزشمندی مانند رفتار خرید افراد، اولویتها و جمعیتشناسی (مشخصات عمومی مانند سن و غیره) آنها است.
وقتی صحبت از مزایا و معایب باشگاه مشتریان میشود، شاید دلتان بخواهد که آنها را مقایسه و سبک سنگین کنید؛ اما باید به شما بگوییم معایب باشگاه مشتریان بسیار اندک است و در هیچ مقایسهای کفه ترازو به سمت آنها نیست.
سپس با کسب موفقیت این باشگاه و با گذشت سالها، این ایده مورد استقبال قرار گرفت و انواع کسب و کارها و سازمانها به این ایده و استفاده از آن در بهبود کسب و کار خود روی آوردند.
نوع دوم این است که شما با داشتن این اطلاعات، میتوانید نیازهای مشتریان خود باشگاه مشتریان را پیشبینی کرده و به تولیدات مؤثرتر و مناسبتری دست بزنید.
برای تحقق این امر میتوانید با توجه به پتانسیل خود کارهای مختلفی را انجام دهید: از طراحی یک وبسایت یا پلتفرم اختصاصی برای باشگاه مشتریان گرفته تا تهیه کارت و کدهای تخفیف.
در سرتاسر دنیا کسب و کارهای فراوانی وجود دارند که به طور پیوستهای در جهت پیشرفت و افزایش سودآوری خود تلاش میکنند. باشگاه مشتریان دقیقا در این مورد می تواند کمک بسیار زیادی به کسب و کارها کند. به تجربه ثابت شده است که نگه داشتن مشتریهای قدیمی برای یک شرکت، سازمان یا مؤسسه به مراتب بسیار راحتتر از جذب مشتریهای جدید است، بنابراین یکی از تلاشهای کسب و کارها فارغ از وسعت آنها در این است که مشتریان سابق خود را حفظ کنند.
در کل توصیه میکنیم برای آشنایی با نوعهای مختلف باشگاه مشتریان، مطلب « انواع باشگاه مشتریان » را مطالعه کنید.